Pachetul HOME CHECK UP, acum la 200 lei!

Pachetul HOME CHECK UP, acum la 200 lei!

Pachetul HOME CHECKUP este special conceput pentru persoanele care doresc să evite vizita în clinică sau care nu se pot deplasa de la domiciliu. Acum, redus la 200 lei! Pachetul include deplasare la domiciliu, consult MG, EKG și un set de 7 analize!

Ce implică?

Pachetul HOME Check UP implică doar achiziția lui, printr-o simplă solicitare la numărul 0241.962. Poate fi comandat pentru propria persoană sau pentru altcineva, cum ar fi părinți sau rude care doresc să evite deplasarea la clinică sau care nu se pot deplasa.  După solicitarea achiziției, o echipă de specialiști a Centrului Medical Iowemed se va deplasa direct la pacient acasă, pentru un screening la domiciliu. 

Ce conține acest pachet?

  • Deplasare la domiciliul pacientului
  • Consult medicină generală
  • Electrocardiogramă
  • Set 7 analize laborator

PREȚ: 200 lei, de la 260 Lei

Cum te ajută acest pachet?

Acest pachet este util persoanelor care se află departe de cei dragi și nu îi pot ajuta, facilitându-le drumul sau demersurile necesare pentru un consult la clinică sau pentru realizarea unui set de analize. Pachetul HOME CHECK UP este asigurarea că totul este bine cu cei de acasă, când nu ești acasă. Pachet special conceput pentru persoanele care nu se pot deplasa și au nevoie de screening la domiciliu.