Reducere de 20% pentru colposcopiile efectuate la Centrul Medical Iowemed Constanța!

Reducere de 20% pentru colposcopiile efectuate la Centrul Medical Iowemed Constanța!

15 minute pentru a-ți salva sănătatea!

15 minute. Atât durează o colposcopie, modalitatea prin care te poți asigura că sistemul tău reproducător este sănătos și sănătatea ta nu este în pericol.   

Ce este colposcopia?

Colposcopia este o  modalitate sigură de a analiza vulva, vaginul și colul uterin. Este o intervenție medicală  sigură, care poate presupune și prelevarea de țesut  biologic de la nivelul colului uterin sau al canalului endocervical. Mostra este analizată la microscop.

Când este necesară?

  • Atunci când valorile testului Babeș Papanicolau sunt anormale
  • Atunci când există leziuni la nivelul vaginului sau colului uterin
  • Atunci când este nevoie de o verificare amănunțită a colului uterin în caz de  risc mare de HPV
  • După o colposcopie anterioară, pentru a verifica eficiența tratamentului prescris.  
  • Atunci când există susceptibilitate de: cancer genital, inflamație a colului uterin, cancer vaginal, cancer vulvar, pentru diagnostic clar

Care este procedura?

Colposcopia este o procedură sigură, prin care medicul specialist folosește colposcopul , o cameră specială, pentru a analiza cu atenție elementele sistemului reproducător feminin. Aceasta poate presupune și prelevare de țesut, resimțit ca o ciupitură sau ușoară crampă la nivelul zonei de unde se prelevă țesutul. Colposcopia se face după obținerea rezultatelor testului Babeș Papanicolau, la recomandarea medicului sau a pacientului.

Dacă optezi pentru o colposcopie la Centrul Medical Iowemed la maxim 30 de zile de la primirea rezultatelor testului Babeș Papanicolau,  beneficiezi de 20% discount! Solicită informații la receptie sau la numărul 0241.962.