Medicina de Urgență

Medicina de Urgență

Medicina de urgență indică gradul de competență al unei echipe medicale, în special în situațiile critice, atunci când este nevoie de intervenția rapidă a medicilor pentru stabilizarea pacientului. Serviciul de ambulanță reunește aceste lucruri, însă intervenția medicală se face pe teren.

Serviciul de ambulanță și transport medicalizat al Centrului Medical Iowemed, este un serviciu-privat, dotat cu ambulanțe denumite Unități Medicale Mobile de Intervenție și Transport, fiind acrediat și pregătit pentru a răspunde cu prioritate solicitărilor.

Ambulanțele sunt echipate după cele mai moderne standarde europene. Dotările speciale reprezentate de: targă cu tren de rulare escamotabil și cu sistem de fixare variabil, sisteme de încălzire/răcire în celula de urgență, toate acestea permit transportul pacienților în cele mai bune condiții de siguranță. Acestea sunt facilitățile care ne diferențiază într-un mod pozitiv față de celelalte servicii de ambulanță existente in Constanța.

Echipajele noastre sunt experimentate în transporturi medicalizate interspitalicești și pe distante lungi, interne și internaționale. Centrul Medical Iowemed dispune de două ambulanțe, echipate la standarde cu monitor, defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, tărgi, truse de medicație, aspirator de secreții, truse cu atele pentru imobilizare fracturilor, scaune cu rotile pentru transport etc.

Ambulanțele sunt conectate între ele, cu Dispeceratul de Asistență medicală la domiciliu. Un colectiv tânăr, cu media de vârstă sub 35 de ani este antrenat să facă față celor mai diverse activități medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate în țară și în străinătate.

Accesibilitatea la serviciile de ambulanță este asigurată 24/24 h. În momentul de față, serviciul de ambulanță asigură servicii pentru hoteluri și pentru manifestările culturale, artistice, competiții sportive.

Promptitudine, eficiență și profesionalism – Apelează cu încredere la Centrul Medical Iowemed!

Servicii

Nume serviciu Pret
Administrare vaccin 25 RON
Aerosoli in urgenta 43 RON
Consultatie in urgenta triaj / garda 199 RON
Curs de prim ajutor / persoana 211 RON
Curs de prim ajutor parinti / persoana 211 RON
Excizia, hemostaza si sutura plaga simpla 187 RON
Incizie+sutura+pansament in urgenta 200 RON
Injectie intramusculara (manevra) 39 RON
Injectie intravenoasa (manevra) 51 RON
Injectie subcutanata (manevra) 36 RON
Masurare tensiune arteriala 19 RON
Montare branula 54 RON
Pansament in urgenta 102 RON
Perfuzie (montare+perfuzor) 96 RON
Perfuzie (montare+perfuzor) in urgenta 114 RON
POC Hemoleucograma 55 RON
Sondaj vezical in urgenta 102 RON
Test glicemie 32 RON
Test rapid Troponina 61 RON
Testare cutanata medicamente 18 RON
Testare la antibiotice 32 RON
Transport medicalizat in urgenta 121 RON
Tratamente medicale in urgenta 48 RON