Medicina de Urgenta

Medicina de Urgenta

Medicina de urgenta indica gradul de competenta al unei echipe medicale, in special in situatiile critice, atunci cand este nevoie de interventia rapida a medicilor pentru stabilizarea pacientului. Serviciul de ambulanta reuneste aceste lucruri, insa interventia medicala se face pe teren.

Serviciul de ambulanta si transport medicalizat al Centrului Medical Iowemed, este un serviciu-privat, dotat cu ambulante denumite Unitati Medicale Mobile de Interventie si Transport, fiind acrediat si pregatit pentru a raspunde cu prioritate solicitarilor.

Ambulantele sunt echipate dupa cele mai moderne standarde europene. Dotarile speciale reprezentate de: targa cu tren de rulare escamotabil si cu sistem de fixare variabil, sisteme de incalzire/racire in celula de urgenta, toate acestea permit transportul pacientilor in cele mai bune conditii de siguranta. Acestea sunt facilitatile care ne diferentiaza intr-un mod pozitiv fata de celelalte servicii de ambulanta existente in Constanta.

Echipajele noastre sunt experimentate in transporturi medicalizate interspitalicesti si pe distante lungi, interne si internationale. Centrul Medical Iowemed dispune de doua ambulante, echipate la standarde cu monitor, defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, targi, truse de medicatie, aspirator de secretii, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport etc.

Ambulantele sunt conectate intre ele, cu Dispeceratul de Asistenta medicala la domiciliu. Un colectiv tanar, cu media de varsta sub 35 de ani este antrenat sa faca fata celor mai diverse activitati medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate in tara si in strainatate.

Accesibilitatea la serviciile de ambulanta este asigurata 24/24 h. In momentul de fata, serviciul de ambulanta asigura servicii pentru hoteluri si pentru manifestarile culturale, artistice, competitii sportive.

Promptitudine, eficienta si profesionalism – Apeleaza cu incredere la Centrul Medical Iowemed!

Servicii

Nume serviciu Pret
Administrare vaccin 25 RON
Aerosoli in urgenta 39 RON
Consultatie in urgenta triaj / garda 176 RON
Curs de prim ajutor / persoana 187 RON
Curs de prim ajutor parinti / persoana 187 RON
Excizia, hemostaza si sutura plaga simpla 165 RON
Incizie+sutura+pansament in urgenta 165 RON
Injectie intramusculara (manevra) 28 RON
Injectie intravenoasa (manevra) 39 RON
Injectie subcutanata (manevra) 28 RON
Masurare tensiune arteriala 17 RON
Montare branula 44 RON
Pansament in urgenta 88 RON
Perfuzie (montare+perfuzor) 77 RON
Perfuzie (montare+perfuzor) in urgenta 99 RON
POC Hemoleucograma 44 RON
Sondaj vezical in urgenta 88 RON
Test glicemie 22 RON
Test rapid Troponina 50 RON
Testare cutanata medicamente 17 RON
Testare la antibiotice 22 RON
Transport medicalizat in urgenta 110 RON
Tratamente medicale in urgenta 44 RON