Istoric

Istoric

Centrul Medical Iowemed dispune de 4 centre medicale (două în Constanța, unul în Năvodari și unul în Eforie)

 • Consultații medicină generală adulți la sediu și la domiciliu
 • Servicii de ambulanță (asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat)
 • Centru de imagistică și explorări funcționale
 • Laborator de analize medicale
 • Spitalizare de zi

Consultații de specialitate:

 1. Alergologie
 2. Balneofizioterapie
 3. Cardiologie
 4. Chirurgie generală
 5. Dermatologie
 6. Diabet și boli nutriție
 7. Endocrinologie
 8. Gastroenterologie
 9. Medicină de urgență
 10. Medicină generală / de familie
 11. Medicină Internă
 12. Medicină maritimă
 13. Medicina muncii
 14. Medicină sportivă
 15. Neurologie
 16. O.R.L.
 17. Obstetrică - Ginecologie
 18. Oftalmologie
 19. Ortopedie - Traumatologie
 20. Pediatrie
 21. Pneumoftiziologie
 22. Psihiatrie
 23. Psihologie / Psihoterapie
 24. Radiologie și Ecografie
 25. Reumatologie
 26. Urologie
 27. Evaluări de medicină funcțională
 28. Servicii de fizioterapie, recuperare medicală, consiliere nutriție

Astăzi, când 150 de colegi de echipa își asumă onoarea de a fi în frunte, oameni care muncesc zilnic la consolidarea și dezvoltarea edificiului medical numit Centrul Medical Iowemed, putem spune că am ajuns aici învățând o lecție simplă pe care istoria o predă gratuit fiecărei generații de practicieni din acest domeniu: muncă de echipă este cea care poate crea performanță, iar performanța consolidează și stimulează echipa.

Centrul Medical Iowemed este un centru de medicină primară, care cuprinde specialitățile necesare stabilirii cu eficiență a unui diagnostic. De asemenea, noi oferim servicii de medicină ocupațională și medicina asigurărilor de viață. Consultațiile se fac pe bază de programare, serviciile noastre se adresează cetățenilor aflați în Constanța, firmelor contractante, societăților de asigurări, etc..


Ne menținem cota pe piață și prin valoarea personalului, care a fost atent selectat - 110 de angajați permanenți, din care 60 medici și cadre medicale, la care se adaugă colaborările pe care le avem cu alți 45 de medici și cadre medicale, pe diferite ramuri medicale. Deținem trei unități mobile în Constanța pentru angajații companiilor cu activitate continuă și o unitate în Cernavodă.

Venim în întâmpinarea pacienților cu prețuri cât mai accesibile pentru investigațiile medicale desfășurate la Centrul Medical Iowemed, astfel încât aceștia să poată beneficia de acuratețea analizelor de laborator și exactitatea diagnosticului prescris.

Portofoliul nostru de clienți reunește pacienți atât din municipiul Constanța, cât și din județele limitrofe, având timpul necesar de a ne ocupa de fiecare persoană în parte, fără griji suplimentare.

Nivelul de pregătire al medicilor, un sistem computerizat de evidență, relația interactivă cu lumea medicală și echipamentele din dotare sunt elemente care asigură o garanție a calității serviciilor.

Centrul Medical funcționează conform legii, iar serviciile sunt atestate și evaluate la nivelul standardelor U.E.

Misiunea noastră:

Rezolvarea problemelor medicale ale clienților noștrii, în cel mai scurt timp, cât mai eficient. Profesionalism, dăruire, atașament.

Acreditări:

 • RINA SIMTEX (pentru sistemul de management al calității SR EN ISO 9001:2008 pentru activități de asistență medicală, medicină generală și tratamente, medicina muncii, investigații de imagistică, laborator de analize medicale în regim de urgență);
 • RENAR (pentru sistemul de management al calității EN ISO 15189:2007 pentru investigațiile de laborator);
 • Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (Certificat de agreare efectuare examinări medicale pentru persoanele care concura la Siguranța Transporturilor - rutiere, navale/ maritime, aeriene, feroviare).
 • Direcția de Sănătate Publică Constanța (Autorizație de Funcționare pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat, la punctul de lucru din Constanța și din Cernavodă);
 • UK&PI CLUB (Pre Employment Medical Examination - Certificat of Acreditation) - personal navigant;
 • American Steamship Owners Mutual Protection and Indemnity Association, Inc;
 • MCA (Maritime and Coastguard Agency) - personal navigant;
 • Belgian Maritime Administrator - personal navigant;
 • Certificare Oil&Gas UK - pentru efectuare fișe medicale pentru personal off-shore.