Medicina Maritimă

Medicina Maritimă

Centrul Medical Iowemed efectuează examinări medicale pre-employment pentru personalul navigant, fișe medicale de îmbarcare tip pavilion. Examinările se efectuează pe bază de programare.

Cu o experiență vastă în domeniu, Iowemed oferă servicii și pentru personalul medical debarcat de la bordul navelor (repatrieri) din motive medicale la cererea companiilor de shipping și a societăților de asigurări. Oferim suportul nostru în rezolvarea acestor cazuri – consultații de specialitate, tratament, spitalizare, fizioterapie, perioada în care emitem rapoarte medicale până la examinarea finală, când starea pacientului este reevaluată după perioada de tratament.

Toate evaluările medicale sunt efectuate de către personal medical calificat în conformitate cu standardele în vigoare.

Totodată, Centrul Medical Iowemed oferă servicii medicale și transport medicalizat pentru marinarii români și străini din Portul Constanța.

Toate investigațiile paraclinice se fac la recomandarea medicilor Centrul Medical Iowemed pentru un diagnostic și un tratament cât mai corect și în conformitate cu reglementările UE. Personalul medical bine instruit, sistemul informatizat, o bună comunicare între medic și pacient și aparatura performantă reprezintă garanția calității serviciilor oferite de Centrul Medical Iowemed.

Centrul Medical Iowemed asigură și servicii medicale și ambulanță pentru personalul navigant de pe navele acostate în port, dar și pentru pasagerii navelor cu acest profil. Serviciile medicale se pot accesa în regim 24/24h la sediul clinicii, dar și la navă, transport cu ambulanța, atât național, cât și internațional.