Ce specialități sunt decontate CAS în cadrul Medicover Constanța?

Ce specialități sunt decontate CAS în cadrul Medicover Constanța?

Pacienții asigurați CAS beneficiază de servicii medicale gratuite în cadrul Medicover Constanța într-o gamă extinsă de specialități medicale. Află din acest material mai multe informații despre serviciile medicale gratuite oferite de Medicover Constanța!

La Clinica Medicover Constanța, peste 10 specialități medicale sunt în contract CAS. Acest lucru înseamnă că serviciile medicale sunt decontate, iar pacientul nu plătește suplimentar. Serviciile sunt disponibile în urma unei programări prealabile.

Medicină de familie în contract CAS

Ai acces la servicii de medicină de familie decontate CAS. Echipa noastră de specialiști oferă diagnostic și tratament pentru afecțiuni acute și cronice, precum și informații utile despre modul în care pot fi prevenite bolile. Dacă nu ai încă un medic de familie, poți alege unul din specialiștii Medicover Constanța. Pentru detalii despre tipul serviciilor decontate CAS, ne poți contacta la numărul 0241.962.

Medicină internă în contract CAS

Echipa noastră de specialiști în medicină internă poate diagnostica și trata afecțiunile cardiovasculare, respiratorii, gastrointestinale și endocrine, oferind îngrijiri complexe și personalizate pentru pacienții cu multiple comorbidități. Dacă ai simptome ce nu pot fi atribuite neapărat unul organ, cum ar fi febră sau stare generală de oboseală și slăbiciune, te poți programa chiar acum. Serviciile medicale sunt decontate CAS și sunt disponibile inclusiv în cadrul Spitalizării de Zi.

Neurologie în contract CAS

Ai acces la servicii medicale neurologie decontate CAS în cadrul Medicover Constanța. Specialiștii noștri diagnostichează și tratează afecțiunile sistemului nervos, inclusiv accidentele vasculare cerebrale, epilepsia, scleroza multiplă și boala Parkinson, precum și alte boli care afectează funcțiile creierului, măduva spinării și nervii periferici. Ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate pentru pacienți. Servicii medicale decontate CAS, disponibile și în cadrul Spitalizării de zi.

Oftalmologie în contract CAS

Dacă ai probleme cu vederea, trebuie să știi că serviciile medicale Oftalmologie sunt decontate CAS. Trebuie doar să te programezi pentru o consultație și să te prezinți la data și ora stabilite, cu buletinul/cartea de identitate și cardul de sănătate.

Oncologie în contract CAS

Pacienții oncologici beneficiază de consultații oncologie și serviciile de chimioterapie decontate CAS. Ne poți contacta pentru a solicita mai multe informații.

ORL în contract CAS

Afecțiunile nasului, urechilor și gâtului, precum infecții ale urechilor, tulburări de auz și sinuzitele pot fi tratate în cadrul Clinicii Medicover Constanța. Serviciile medicale sunt decontate CAS. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0241.962.

Ortopedie în contract CAS

Te poți programa chiar acum pentru o consultație ortopedie la unul din specialiștii clinicii Medicover Constanța dacă ai simptome specifice unei afecțiuni ortopedice. Serviciile medicale ortopedie sunt decontate CAS.

Pediatrie în contract CAS

Sănătatea copilului tău este pe cele mai bune mâini. În cadrul Clinicii Medicover Constanța, beneficiezi de servicii medicale complete pediatrie în contract CAS, asigurate de o echipă de profesioniști, într-un spațiu generos, dedicat doar micilor pacienți, cu traseu separat față de restul clinicii.

Psihiatrie în contract CAS

În cadrul clinicii Medicover Constanța, diagnosticăm și tratăm  tulburările mentale, emoționale și comportamentale, inclusiv depresia și anxietatea. Utilizăm terapii medicamentoase și psihoterapie pentru a ajuta pacienții să gestioneze simptomele și să îmbunătățească calitatea vieții. Serviciile medicale sunt decontate CAS.

Psihologie în contract CAS

Oferim consiliere și terapie pentru gestionarea stresului, anxietății, depresiei și altor probleme emoționale. Folosim diverse tehnici terapeutice pentru a facilita schimbarea comportamentală și sănătatea mentală. Serviciile medicale sunt decontate CAS.

Imagistică medicală RMN și CT în contract CAS

Investigațiile imagistice, atât RMN, cât și CT, sunt disponibile în contract CAS. Aceste investigații sunt esențiale pentru diagnosticarea precisă a diferitelor tipuri de afecțiuni și planificarea tratamentelor. Dacă vrei să efectuezi RMN și CT gratuit, ne poți contacta la numărul de telefon 0241.962.

De aemenea, în cadrul Spitalizării de Zi poți beneficia de o gamă extinsă de servicii medicale decontate CAS din specialitățile:

Pentru a afla disponibilitatea locurilor decontate CAS, ne poți contacta la numărul de telefon 0241.962.