Medicover achizitioneaza reteaua medicala Iowemed

Luni, 10 iulie 2017 – Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic private din Romania, a achizitionat reteaua medicala Iowemed din judetul Constanta, care include cinci centre medicale, dintre care doua in municipiul Constanta. Tranzactia extinde reteaua companiei in regiune, iar planurile prevad, de asemenea, extinderea echipei si gamei de servicii medicale oferite local.

Prezenta in Constanta de zece ani, Medicover isi extinde amprenta locala printr-o achizitie strategica. Iowemed ofera ingrijire medicala la standarde europene si se numara printre cei mai apreciati furnizori de servicii de sanatate din regiune. Activitatile retelei sunt complementare celor ale Medicover, iar tranzactia reuneste peste 21 de ani de excelenta internationala in servicii medicale si antreprenori cu experienta extinsa la nivel local, pentru a promova standardele medicale inalte.

„Suntem onorati sa intampinam Iowemed in familia Medicover. Suntem intotdeauna in cautare de parteneri care ne impartasesc valorile in ceea ce priveste grija pentru pacienti si putem afirma cu incredere ca Iowemed ne va ajuta sa aducem standardele Medicover mai aproape de mai multi pacienti din judetul Constanta, o regiune foarte importanta pentru noi”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover Romania. „Asadar, vom colabora indeaproape cu noii nostri colegi, pentru a facilita schimbul de cunostinte, experienta si tehnologie. Avem planuri de dezvoltare locala, atat in ceea ce priveste gama de servicii medicale, cat si echipa, si suntem incantati sa le implementam alaturi de o companie locala recunoscuta si apreciata, cum este Iowemed.”

Iowemed este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel local, renumit pentru excelenta in furnizarea de servicii medicale de inalta calitate, prin intermediul unei echipe dedicate de peste 150 de medici si asistenti. Reteaua Iowemed ofera peste 30 de specialitati medicale la cele mai inalte standarde, atat pentru pacienti individuali, cat si pentru angajatii din companii. Iowemed ofera, de asemenea, servicii de Medicina Maritima, pentru cei care au nevoie de certificate medicale specifice pentru activitatile de navigatie.

„Suntem incantati ca am gasit un partener care apreciaza cu adevarat munca si dedicarea noastra din ultimii 20 de ani fata de pacientii din Constanta. Ne alaturam acum unei retele medicale internationale prestigioase, ca Medicover, si suntem increzatori ca acest pas va pune la dispozitia pacientilor nostri mult mai multe variante de tratament si ingrijire, inclusiv spitalizare premium in Bucuresti”, a spus dr. Ionica Ciortan, coproprietar Iowemed.

 

Despre Medicover Romania

Medicover Romania este prezenta de peste 21 de ani pe piata serviciilor de sanatate private si dispune de o retea de 25 de clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti, Navodari, Eforie Nord) si un spital generalist in capitala – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale. Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala importanta care ofera servicii medicale si de diagnostic, fondata in 1995 (www.medicover.com).