Micuții pacienti beneficiază de servicii medicale de pediatrie într-un spațiu generos!

Micuții pacienti beneficiază de servicii medicale de pediatrie într-un spațiu generos!

Noul sediu al Centrului Medical Iowemed Medicover oferă posibilitatea micuților pacienți și părinților însoțitori de a beneficia de un spațiu generos, atât pentru desfășurarea consultațiilor de specialitate, cât și pentru serviciul de spitalizare de zi. Spațiul a fost special gândit pentru a spori confortul pacienților, indiferent de vârsta pe care aceștia o au. Spațiul dedicat acestei specialități beneficiază de un circuit total separat de restul clinicii, tocmai pentru liniștea și confortul micilor pacienți, în timpul desfășurării tratamentelor.

Spațiul este amenajat potrivit vârstei pacienților, iar echipa medicală este pregătită pentru a veni în întâmpinarea nevoilor medicale specifice categoriei de vârstă.

Cabinete de consultații spațioase 

Principalul avantaj al noului spațiu dedicat pediatriei este că toate cabinetele de consultații sunt spațioase și amenajate pentru confortul micilor pacienți. Același spațiu generos poate fi regăsit și în spațiul de așteptare, precum și departamentul de spitalizare de zi pediatrie. Cromatica vibrantă atent aleasă influențează în mod direct imaginația și starea de spirit a micuților pacienți.

Spațiile sunt igienizate frecvent, iar normele de siguranță sanitară extinse, pentru a menține un standard ridicat în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferite. 

Spații de joacă

Pentru că este important ca micul pacient să se simtă confortabil, dar și să aibă o activitate în timpul așteptării sau a administrării tratamentelor, în cadrul Centrului Medical Iowemed Medicover există spații de joacă amenajate pentru cei mici și diferite activități creative pe care le pot efectua, singuri sau alături de părinți. Pentru a reduce orice fel de risc, obiectele sunt realizate din materiale cu duritate scăzută și au colțurile rotunjite.  

O echipă de profesioniști, pregătiți să ajute

Micuții pacienți sunt pe cele mai bune mâini. O echipă de specialiști cu experiență, empatici, de la medici până la asistentele medicale au experiență în lucrul cu copiii și pot gestiona orice fel de provocare.

Dacă observați schimbări în comportamentul celui mic sau orice fel de simptome, vă așteptăm cu drag la Centrul Medical Iowemed Medicover pentru a-i reda starea de sănătate.