Nouă locație pentru Centrul Medical Iowemed Medicover!

Nouă locație pentru Centrul Medical Iowemed Medicover!

Începând cu data de 5 septembrie, Centrul Medical Iowemed Medicover funcționează într-o locație nouă, spațioasă și modernă, situată pe Bdul Alexandru Lăpușneanu, nr. 188 A, zona Dobrogea. Noua locație a fost concepută pentru a spori starea de confort a pacienților.

Veți descoperi că noua locație a Centrului Medical Iowemed Medicover corespunde celor mai înalte standarde, cu cabinete moderne și spații de așteptare ample pentru pacienți, fiind respectate regulile de igienă și siguranță.

Spațiul pentru cabinete a fost suplimentat, ceea ce permite desfășurarea consultațiilor în condiții de confort maxim, atât pentru pacient, cât și pentru medic.

Se mențin toate serviciile medicale existente în locația anterioară, implicit serviciul de Spitalizare de Zi, precum și echipa de medici pregătiți să redea fiecărui pacient starea de bine.
De asemenea, în curând, pacienții Centrului Medical Iowemed Medicover vor beneficia de servicii de imagistică de înaltă performanță, pentru a facilita diagnosticarea afecțiunilor, precum și pentru a evalua eficiența tratamentului.

Pentru întrebări și detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0241.962.