NOU! Centrul Medical Iowemed Medicover / Sediul CET: Centru de vaccinare împotriva COVID-19

NOU! Centrul Medical Iowemed Medicover / Sediul CET: Centru de vaccinare împotriva COVID-19

Centrul Medical Iowemed Medicover, sediul CET Constanța a devenit centru de vaccinare împotriva COVID-19, cu serul Johnson&Johnson. Acest tip de vaccin este administrat într-o singură doză și nu necesită rapel.

Vaccinul Johnson&Johnson utilizează un adenovirus pentru a transporta informația genetică a SARS-CoV-2 în celule, care sintetizează ulterior proteina S(spike) a SARS-CoV-2. Adenovirusul utilizat în dezvoltarea vaccinului a fost studiat și în dezvoltarea vaccinului împotriva EBOLA, autorizat în iunie 2020.

Detalii despre serul Johnson&Johnson Janssen – Johnson&Johnson | Vaccinare Covid

Pentru a afla mai multe informații legate de prospectul vaccinului, puteți accesa următorul link.

Alte informații utile:

  • Trebuie să ai minim 18 ani pentru a te putea vaccina cu acest ser

  • Vaccinarea este gratuită 

  •  Adeverința de vaccinare este eliberată în aceeași zi. Aceasta va cuprinde informații precum: numele și prenume persoană vaccinată, data nașterii, vârsta, județul de domiciliu, număr și serie CI, date despre vaccin: doza vaccin (tip vaccin, produs, serie/lot, data expirării), date despre centrul de vaccinare (nume centru de vaccinare, județ, medic coordonator/vaccinator), semnătura electronică a Registrului Electronic Național al Vaccinărilor.

  • Vaccinul poate fi incompatibil cu anumite patologii medicale. De aceea, dacă suferi de diferite afecțiuni medicale, îți recomandăm ca înainte de vaccinare să te consulți cu medicul de familie.

  • Există posibilitatea ca în urma administrării serului să resimți simptome precum: greață, frisoane sau dureri de cap.

Singurul document de care vei avea nevoie la vaccinare este buletinul sau cartea de identitate. 

Dacă ai nevoie de informații suplimentare privind vaccinarea sau detalii legate de modul în care te poți programa, ne poți contacta la numărul de telefon: 0722513254.