Servicii medicale gratuite!

Servicii medicale gratuite!

În cadrul Centrului Medical Iowemed Medicover, poți beneficia de servicii medicale gratuite! Află din acest material cum!  

Sănătatea ta este mai importantă decât orice și poate că a venit momentul să fie pe primul loc. Centrul Medical Iowemed Medicover te ajută să îți CONTROLEZI starea de sănătate, oferind servicii medicale gratuite, de care poți beneficia în cadrul departamentului de spitalizare de zi.   

Ce este spitalizarea de zi? 

Spitalizarea de zi este soluția optimă pentru pacienții care au nevoie fie de monitorizarea eficienței unui plan de tratament, fie de realizarea unor tratamente medicale specifice. De asemenea, poți apela la serviciile medicale disponibile în cadrul spitalizării de zi dacă vrei să ÎȚI CONTROLEZI  starea  de sănătate.  

Atât pacienții adulți, cât și pacienții copii pot beneficia de aceste servicii medicale, total gratuit!  

Cum poți beneficia de servicii medicale gratuite? 

Bilet de trimitere de la medicul de familie este primul pas pe care îl ai de făcut pentru a beneficia de servicii medicale gratuite. Apoi, ne poți contacta la numărul de telefon 0241.962 pentru a stabili o programare. La ziua și ora stabilite, te prezinți la Centrul Medical Iowemed Medicover cu biletul de trimitere de la medicul de familie, un act de identitate și cardul de sănătate.  

Cât timp vei petrece la serviciul de spitalizare de zi din cadrul Iowemed Medicover? 

Deoarece serviciul de spitalizare de zi este alternativa rapidă pentru efectuarea investigațiilor de care pacienții au nevoie, aceștia nu vor fi internați.  

În general, timpul pe care pacienții îl petrec în cadrul acestui departament este de 6-8 ore, în funcție de particularitățile fiecărui caz și de investigațiile sau analizele pe care este nevoie să le efectueze, la recomandarea medicului de specialitate. În unele cazuri, poate fi necesară și administrarea de tratamente medicale.   

Care sunt serviciile gratuite din cadrul spitalizării de zi? 

Pacienții pot beneficia de multiple servicii medicale în cadrul specializării de zi, în funcție de recomandările medicului de familie sau ale medicului de specialitate.  

În unele cazuri, consultația de specialitate poate fi suficientă, iar în alte cazuri, investigațiile suplimentare sunt prima recomandare. Acestea sunt serviciile de care poți beneficia gratuit în cadrul Centrului Medical Iowemed Medicover!  

De aceste servicii pot beneficia atât adulții, cât și copiii.  

Specialitățile medicale disponibile în cadrul spitalizării de zi sunt:  

  • Neurologie: CONSULTAȚIE GRATUITĂ, LA RECOMANDAREA MEDICULUI SE POT EFECTUA: EEG+ANALIZE DE LABORATOR 
  • Cardiologie: CONSULTAȚIE GRATUITĂ+EKG, LA RECOMANDAREA MEDICULUI SE POT EFECTUA: ECO DE CORD SAU ANALIZE DE LABORATOR  
  • Medicină internă: CONSULTAȚIE GRATUITĂ, LA RECOMANDAREA MEDICULUI SE POT EFECTUA: ECO ABDOMEN+PELVIS ȘI ANALIZE DE LABORATOR 
  • Pediatrie: CONSULTAȚIE + ANALIZE DE LABORATOR 

Ce medici sunt disponibili în cadrul serviciului Spitalizare de Zi la Centrul Medical Iowemed Medicover? 

Neurologie:

Medicină Internă:

Pediatrie:

Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0241.962