Programează online un MediCall!

Programează online un MediCall!

Ai nevoie de o consultație medicală? Poți beneficia de acest serviciu de la tine de acasă, programându-te pentru un MediCALL! Specialiștii Centrului Medical Iowemed Medicover sunt disponibili pentru a oferi sfaturi de specialitate tuturor pacienților care au nevoie de monitorizare medicală sau suspectează instalarea unei afecțiuni medicale!

 

Cum pot obține o consultație online?

MediCall este extrem de simplu de utilizat, intuitiv si sigur. Serviciul este adresat pacientilor fara un abonament medical, care vor sa beneficieze de consultatii online prin videocall. Iata pasii ce trebuie urmati:

 1. Creezi contul. În platforma MediCall, contul se generează foarte simplu: introduci o adresă de email și o parolă sigura. Adresa de email trebuie să fie validă și, nu uita, după creare, contul trebuie validat cu un click pe link-ul din email-ul de confirmare.
 2. Alegi Specialitatea. Alege din meniu secțiunea Programări. De aici poți selecta una din specialitățile disponibile.
 3. Alegi Specialistul. Fiecare specialitate are alocați mai mulți medici Medicover. 
 4. Programezi un MediCall. Alegi data și ora dorită pentru programare și rezervi un MediCall online cu unul dintre medicii Medicover. Este nevoie să introduci și datele de facturare.
 5. Accesezi MediCall-ul. Poți accesa opinia Specialistului, la data și ora stabilite, atât din pagina web, cât și din aplicațiile iOS sau Android.

 

Plata pentru consultații se efectuează online.

Care sunt specialitățile Centrului Medical Iowemed disponibile prin MediCALL?

Există o gamă diversificată de specialități medicale și de sfaturi de specialitate care te pot ajuta să treci mai ușor prin această perioadă. Acestea sunt:

 • Psihoterapie
 • Psihiatrie
 • Neurologie
 • Pediatrie
 • Medicină Internă
 • Endocrinologie
 • Medicină Generală/ Medicină de familie

Suntem alături de voi și suntem convinși că totul va fi bine!

https://medicall.medicover.ro