Pachete de servicii medicale, cu prețuri speciale!

Pachete de servicii medicale, cu prețuri speciale!

La centrul Medicover Constanța, beneficiezi de prețuri speciale și de pachete special gândite pentru tine și nevoile tale medicale! Ai 3 pachete valabile în perioada iunie- septembrie, pe care le poți alege fie pentru a preveni diferite afecțiuni medicale, fie pentru a monitoriza evoluția diferitelor soluții de tratament. Vezi detalii despre aceste pachete, precum și prețurile acestora, în material!

Ai acces la servicii medicale de calitate, la un preț special! Citește detalii despre cele trei pachete disponibile pentru tine!

Pachet Lady Prevent Ginecologie

Bolile ginecologice pot fi prevenite prin respectarea recomandărilor medicului privind intervalele pentru consulturi de rutină și a analizelor esențiale. La Medicover Constanța, beneficiezi de pacheul Lady Prevent Ginecologie, la un preț special.

Pachetul cuprinde:

  • Consultație de specialitate
  • Ecografie transvaginală
  • Test Babeș Papanicolau
  • Examen secreție vaginală
Prețul pachetului este de 578 de lei

Consultul ginecologic este primul pas înspre a te asigura că totul este în regulă cu starea ta de sănătate. În cadrul consultului, medicul de specialitate va efectua o examinare clinică și va pune întrebări despre eventualele simptome pe care le ai.

Ecografia transvaginală este o metodă imagistică rapidă și nedureroasă, care poate oferi medicului de specialitate informații esențiale despre posibile anomalii existente la nivelul colului uterin.

Testul Babeș Papanicolau este una din principalele metode de identificare precoce a eventualelor modificări celulare din colul uterin care ar putea duce la cancer de col uterin. Acest test este esențial pentru prevenția cancerului cervical, deoarece poate identifica prezența celulelor anormale înainte ca acestea să se transforme în celule canceroase.

Examenul de secreție vaginală este recomandat de cele mai multe ori pentru diagnosticarea unei posibile infecții și face parte din examinarea ginecologică de rutină.

Este momentul să pui sănătatea ta pe primul loc și să achiziționezi acum acest pachet.

Pachet reducere 10% analize medicale

Pentru pacientele care aleg să meargă la consultații ginecologice în cadrul Medicover Constanța, este valabilă o reducere de 10% la analizele medicale recomandate de către medicii ginecologi disponibili în cadrul clinicii.

Pachet Medicină Internă

Consultul de medicină internă poate ajuta la diagnosticarea unei game extinse de afecțiuni, cu atât mai mult cu cât simptomele pe care le resimte pacientul nu pot fi atribuite neapărat unui organ. Mai exact, dacă ai simptome vagi sau nespecifice, cum ar fi stări generale de rău, scăderea apetitului, sau schimbări în starea generală de sănătate care nu au o cauză clară.

De asemenea, consultul de medicină internă poate fi recomandat și în cazul:

  • Problemelor de sănătate cronice
  • Simptome inexplicabile, persistente
  • Probleme generale de sănătate
  • Prevenție și evaluări de rutină
  • Probleme multiple de sănătate
  • Managementul medicației și tratamentelor complexe

La Medicover Constanța, ai preț special pentru pachetul Medicină Internă, care conține:

  • Consult medicină internă
  • Ecografie
Prețul pachetului este de 420 lei